L’Agència Llagostera som una assessoria i gestoria on ens encarreguem de fer més fàcil la vida dels nostres clients a l’hora de realitzar tot tipus de tràmits i gestió de les diferents tasques legals que apareixen al dia a dia, tan per empreses com a particulars.

La llavor d’Agència Llagostera es remunta a la dècada del 1970 , quan Josep Llagostera i Josep Vila obren una primera oficina al carrer a la Cellera de Ter. Amb el pas del temps Josep Llagostera continua i amplia l’activitat fins que el 1995 s’incorpora a l’estructura en Lluís Llagostera, després de completar la seva etapa de formació en Ciències Econòmiques i Empresarials i treballar per a diferents empreses .

Coincidint amb aquesta  incorporació l’empresa es trasllada a una nova oficina dins a la mateix població, on continua a dia d’avui creixent en estructura i amb una àmplia cartera de clients per donar servei de proximitat a la zona del Ter-Brugent .

L’any 2008 , amb l’afany de donar més i millor servei a la comarca , i junt amb l’economista Damià Guillaumes , s’inaugura una nova oficina a Bescanó que completa l’estructura actual.

  • Membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya
  • Membre de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals
  • Membre del Consejo General de Economistes
  • Membre de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció)