AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL
NIF: B17892191
Adreça: Carrer Major, 26 – 17165 – La Cellera del Ter – GIRONA
Telèfon: 972422213
Email: info@agenciallagostera.cat

FINALITAT DEL LLOC WEB

La pàgina web té una finalitat informativa sobre els serveis de LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL, així com un formulari de contacte.

El present avís legal (d’ara endavant, «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: https://agenciallagostera.cat/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL  o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL, .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL . La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de LLAGOSTERA ASSESSORAMENT I GESTIO SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.