S’esperava que a partir del dia 11 de maig les comarques de Girona entressin en la fase “1” del desconfinament, però ha quedat confirmat que totes, excepte La Cerdanya, seguiren en la fase “0”, com a mínim fins el dia 18 de maig.

D’altra banda, l’actual estat d’alarma ha quedat prorrogat fins el 24 de maig l’actual estat d’alarma.

Aquest fet produirà afectacions pel que l’atenció al públic per part de L’ AGÈNCIA LLAGOSTERA , segons  us informem a continuació.

Horari d’atenció al públic: Fins el proper dia 24 de maig quedarà prorrogat el següent horari especial d’atenció al públic:

  • Dilluns a dijous: Matins de 9.00 a 13.30 i tardes de 15.30 a 18.30.
  • Divendres: Jornada continuada de les 8.00 a les 13.00.

Prioritat de l’atenció a distància: Per la seguretat tant dels nostres clients com del personal de AGÈNCIA LLAGOSTERA , tant durant l’actual fase “0”com durant la fase “1”, donem absoluta prioritat a l’atenció a distància, en la forma següent:

  • Per correu electrònic a info@agenciallagostera.cat  o a qualsevol de les altres adreces que coneixeu i que consten en el nostre web.
  • Per telèfon trucant al 972 42 22 13 o 655 919 260 .

Atenció personal durant la fase “0” (com a mínim fis el dia 18 de maig): Atendrem personalment al públic en els casos en que sigui estrictament necessari, amb totes les mesures de seguretat reglamentades  tant sols en cas de cites prèviament concertades per mail o telèfon. Disposarem de mascaretes, guants i líquids desinfectants a disposició dels nostres clients.

Atenció personal durant la fase “1” (probablement a partir del 18 de maig): Tindrem les nostres oficines obertes al públic pels casos que no sigui possible l’atenció a distància, seguint en tot moment les mesures de prevenció establertes, inclòs pel que fa a l’aforament màxim permès. També disposarem de mascaretes, guants i líquids desinfectants a disposició dels nostres clients.

Per resoldre qualsevol dubte ens podeu trucar al 972 42 22 13, o enviar un mail a info@agenciallagostera.cat

Categorías: Altres