Esperàvem que a causa del confinament, Hisenda prorrogués els terminis de presentació de les declaracions  de renda i patrimoni del 2019, però no ha estat així i el termini finalitzarà inexorablement el proper dia 30 de juny.

De moment encara estem privats de rebre visites al nostre despatx, però esperem que se’ns permeti fer-ho a partir del proper dia 11 de maig amb les degudes condicions de seguretat.

Malgrat tot, estem preparats per tirar endavant la campanya i, de fet, ja estem confeccionant les declaracions dels nostres clients amb comunicacions per correu electrònic, telèfon o videoconferència.

Per tant, us comuniquem el següent:

Forma en què ens podeu facilitar la documentació per confeccionar les vostres declaracions:

 • No presencial: Truqueu al 972 42 22 13 o envieu un correu electrònic a info@agenciallagostera.cat, per donar-nos un telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos la declaració de forma no presencial. En aquests moments aquesta seria la millor opció per a la salut i seguretat de tothom i per evitar desplaçaments.
 • Presencial: També ens podeu trucar o enviar un correu electrònic i us donarem dia i hora a partir del moment en què sigui possible, segurament a partir del dia 11 de maig.

Informació que aquest any ens haureu de facilitar:

 • Data de caducitat del vostre DNI o data d’expedició, en cas que el DNI sigui de vigència permanent.
 • En el cas que tingueu finques arrendades, número del DNI de l’arrendatari, data del contracte d’arrendament i data i import de compra de la finca segons l’escriptura de propietat.
 • Informació fiscal que us hagin facilitat les vostres entitats financeres.
 • Altra informació fiscal que hàgiu rebut, com ara de rendiments del treball, de pensions o de donatius per desgravar.
 • En  cas que tingueu finques arrendades, detall dels ingressos i despeses dels arrendaments.
 • En el cas que tingueu rendiments d’activitats econòmiques que nosaltres no tinguem controlats, ens haureu de facilitar els registres fiscals i les declaracions d’ IVA i a compte de l’ IRPF del 2019.
 • En cas que hàgiu adquirit o transmès algun immoble, l’escriptura d’adquisició o de transmissió, el rebut d’IBI i l’import de les despeses d’adquisició o de transmissió
 • En cas que sigueu arrendataris d’un habitatge, referència cadastral, import de la renda pagada el 2019, DNI de l’arrendador i data del contracte de lloguer.

Un garantim el tracte personal:

 • Si ja tenim la vostra informació d’anys anteriors: No volem que us preocupeu. Us assegurem el mateix tracte personal de sempre, sigui per via electrònica o presencial, i en el primer contacte ja us direm quina és la informació concreta que podem necessitar.
 • Si ens confieu la vostra declaració per primera vegada: Truqueu-nos o envieu-nos un correu electrònic i ens farem càrrec de tot amb un servei professional i de qualitat.

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 42 22 13 o adreçant-vos a info@agenciallagostera.cat.

Categorías: Fiscal